Mobicar 2020

Mobicar 2020 afgelast


In het licht van de huidige corona-kwestie heeft de Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association, de BCCMA, de moeilijke beslissing genomen om de  Mobicarbeurs dit jaar niet te organiseren. 

De beurs was elk jaar de place to be voor caravans, motorhomes, kampeeraccessoires en -diensten. Internationale exposanten met meer dan 700 nieuwe modellen van motorhomes en caravans, alsook exposanten met de handigste accessoires, tips en tricks voor een geslaagde kampeervakantie tekenden steeds weer present.


Het is dan ook na lang beraadslagen en met zeer veel spijt dat een dergelijk besluit genomen wordt. Echter kunnen er momenteel door de huidige corona-situatie geen garanties gegeven worden voor een toegelaten, gezonde en gezellige beurs in oktober. En laat dit net drie belangrijke voorwaarden zijn voor een succesvolle beurs. 


Niet getreurd, we zien elkaar in 2021!

Maar uitstel is geen afstel! We zijn ervan overtuigd dat de editie van volgend jaar een eens zo groot feest zal worden. Schrijf dus zeker alvast de data van 58ste editie van de beurs in je agenda: Mobicar'21 gaat dan door van donderdag 21 tot en met maandag 25 oktober 2021 in Brussels Expo. 
In tussentijd wensen we jullie reeds een deugddoende vakantie.

Tot volgend jaar!

Het Mobicar-team 

De Zwervers, een afdeling van de Unie van Motorhome Liefhebbers vzw.

Zetel te 9400 NINOVE, Ed. De Deynstraat 36.

www.unie-motorhome-liefhebbers.be secretariaat: secretariaat.UML@gmail.com

Ondernemingsnummer: BE 665.810.176