Nieuwjaarsontmoeting

Onze jaarlijkse Nieuwjaars ontmoeting in Ronse was ook dit jaar weer een voltreffer.  We zijn ondertussen al aan de vierde editie toe en voor dit mini weekendje halen we graag ons rollend huisje uit de stal.


Blij om iedereen terug te zien en met de beste wensen te overladen,  ook om onze batterijen op te laden als start voor een nieuw zwerversjaar.


Om 18h was iedereen met de meegebrachte cadeautjes present in de cafĂ©taria van het sportcomplex.  Het aperitief maakte de tongen los en daarna mochten we aanschuiven voor de lekkere sneetjes warme beenhesp met een uitgebreide keuze aan groenten, patatjes, rijst,  lekkere sausjes enz… 


Er was meer dan genoeg zodat iedereen die het wou, twee tot zelfs drie keer zijn bord kon vullen. Nadien vulde dan het lekkere dessert de laatste gaatjes. 

Dan gingen Arlette en Rudy rond met een nieuwe verrassing. De club had speciale pralines laten maken met het nieuwe logo erop, echt uniek en bovendien nog erg lekker ook.


Daarna was het pakjes tijd!! Hugo en Geert maken er altijd een leuk spel van zodat niemand zijn eigen pakje terug in handen krijgt. De pakjes wisselden van tafel naar tafel. Sven was deze week jarig en mocht de cadeautjes nog eens voor iedereen wisselen  terwijl hij bedolven werd onder de kussen en knuffels. Dit jaar eens geen Bongobon te winnen maar een pakket met zware streekbieren  en Jeannine was de gelukkige winnaar.  Een super gezellige avond waarbij men uur en tijd vergat.


Zondagmorgen

Iedereen kwam opgeruimd aan het ontbijt.


Lekkere verse koffie, koeken, beleg, fruit, yoghurt en een omeletje smaakte voortreffelijk. Niemand was haastig en we bleven allemaal nog nakaarten, zodat het tegen de middag aanliep om de thuisreis aan te vatten.


Dit weekendje is een organisatie van Geert en Tamara!! Doe zo voort!! Volgend jaar zijn we er weer bij.


Verslag: Erna Janssens